Pentru a vă aduce extracte din canepa de cea mai bună calitate, VERDE CBD colaboreaza cu cei care au control facil asupra fiecărei etape a procesului.

Cunoaștem semințele pe care le plantăm, metodele de fermă ecologică pe care le folosim, extracția de ultimă generație pe care o alegem și testele de puritate, potență și calitate la toate produsele noastre.

Ne angajăm pentru o transparență și trasabilitate deplină, printr-un sistem software integrat. Fiecare lot este echipat cu un număr de serie. Toate produsele noastre sunt supuse unor verificări continue și riguroase de asigurare a calității, precum și verificări de stabilitate pe termen lung.

Asigurăm cea mai înaltă calitate a uleiului nostru de canabidiol cu ​​un laborator avansat, precum și laboratoare independente de înaltă specialitate.

Extractele au certificat oficial ca o companie cu Bune Practici de Fabricare pentru a produce produse cosmetice în conformitate cu standardul global ISO 22716. Respectarea GMP este verificată și confirmată printr-un audit de inspecție independenta. Cu un sistem GMP certificat, va asigură că produsele noastre sunt procesate și controlate în mod constant în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Mai mult, sistemul nostru actual GMP depășește cerințele de bază ale GMP pentru producția de produse cosmetice și este configurat să satisfacă mult mai multe cerințe solicitante, cum ar fi GMP farmaceutic.

În ceea ce privește activitatea noastră, lucrăm continuu pentru îmbunătățirea calității produselor noastre și pentru a ne asigura că acestea continuă să îndeplinească, ba chiar să depășească cerințele de reglementare, pe măsură ce industria se maturizează. Prin procesul de calificare am stabilit că toate spațiile (depozit, instalații de producție) și echipamentele tehnice îndeplinesc cele mai înalte standarde farmaceutice GMP.